Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Begär en social annonskampanj för min webbplats + Marknadsföring

När du har konfigurerat en Tjänsteplan för ditt konto för Hemsidor + Marknadsföring kan du begära en kampanj för sociala annonser. När du har berättat för oss vad du vill att folk ska veta ska vi utforma din annons och publicera den på Facebook och Instagram.

OBS! Den här tjänsten är endast tillgänglig för marknadsföringstjänster.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra ner till och välj Hemsidor + Marknadsföring och välj Hantera bredvid den plan du vill använda Hemsidor + Marknadsföring.
  3. På kontrollpanelen väljer du Marknadsföring > Digitala annonser .
    välj digitala annonser
  4. Välj Starta min annons .
    välj starta min annons
  5. Följ anvisningarna för att logga in på Facebook och tillåta behörigheter (krävs för att GoDaddy ska kunna visa en annons åt dig). När du är klar väljer du OK .
  6. Vi ställer några fler frågor om ditt mål för annonsen, vad du vill marknadsföra och vart du vill att folk ska gå när de klickar på din annons. När du är klar väljer du Skicka annons .

Vi skapar din annons och skickar en förhandsgranskning via e-post till dig via två arbetsdagar. Sedan publicerar vi din annons på Facebook och Instagram. Varje månad skickar vi ett e-postmeddelande med resultaten.