GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Bädda in ljud eller video i en kampanj

Du kan tekniskt bädda in HTML-kod i en GoDaddy Email Marketing-kampanj - dock! De e-postprogram du skickar tillåter inte att några inbäddade medier kan visas. Och i själva verket kommer de sannolikt att blockera din e-post med inbäddade medier, som potentiellt skadligt innehåll . Därför måste du hålla reda på alla inbäddade medier, med hjälp av valfri kod, av synlighets- och leveransskäl

Många e-postprogram och läsare gillar helt enkelt inte inbäddade medier. De kommer antingen att visa det på fel sätt eller skicka det till skräppost. Internetleverantörer tycker i allmänhet inte om att se den typen av kod och flaggar, eftersom mycket skadlig kod gör det till e-post genom den typen av saker.

Våra marknadsföringsmaterial rekommenderar att du använder en skärmdump eller bild av hög kvalitet i din kampanj. Länka sedan bilden till videon eller ljudet på din webbplats eller någon annanstans på webben. Du kan även lägga till en textlänk istället för en bild. Se bild nedan:

Detta är en vinn / vinn-grund eftersom det håller dina e-postmeddelanden 100% kompatibla OCH driver trafik till din webbplats.

Bara FYI, om du använder en Mac rekommenderar vi Ember eller Skitch

Och om du befinner dig på någon plattform är Jing av TechSmith ett utmärkt skärmbildverktyg. Du kan alltid beskära den gratis med Picmonkey eller Aviary.