Avsluta Säkerhetskopiering av webbplats

Om du inte vill använda Säkerhetskopiering av webbplats mer kan du ta bort den från servern.

Om du avslutar Säkerhetskopiering av webbplats tas alla säkerhetskopior bort permanent. När du avslutar tjänsten kan vi inte återskapa eller få tillgång till säkerhetskopiorna åt dig.

  1. Klicka på fliken Säkerhetskopior på kontrollpanelen för Mina servrar.
  2. Klicka på Ändra plan i området Säkerhetskopiering av webbplats.
  3. Klicka på Säg upp plan två gånger.

Nästa steg


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.