GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Avregistrerar dig från e-post

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

Får du e-postmeddelanden från en GoDaddy Email Marketing-användare och vill du inte hämta dem längre? Om du någonsin vill ta bort dig själv från en lista klickar du bara på knappen Avsluta prenumerationen längst ner i alla e-postmeddelanden som du har fått. Det spelar ingen roll om det är det senaste e-postmeddelandet du har fått, eller om det är ett e-postmeddelande från månader sedan. Om du klickar på den knappen kommer du automatiskt att ta bort dig från deras lista direkt.

Avsluta prenumerationsknappen längst ner på a GoDaddy Email Marketing-e-post

Ibland kan du hitta den knappen längst upp i e-postmeddelandet istället för längst ner, men den ser precis likadan ut!

Och om du använder Gmail för att ta emot dina e-postmeddelanden kan du använda en speciell länk direkt i e-postens rubrik som ser ut så här:

avanmälningslänken i rubriken på Gmail-e-postmeddelanden

Om du har problem med att hitta den avregistreringsknappen eller om du fortsätter att ta emot e-post när du har avslutat prenumerationen, våra GoDaddy-guider är här för att hjälpa dig.