Ta bort domänlistor för GoDaddy Auctions®

Ta bort en lista på GoDaddy Auktioner & reg; om du inte har accepterat några erbjudanden eller moterbjudanden och ingen lagt ett bud på din annons. Listningar som skapats genom Push to Auction kan inte tas bort.

1. Logga in på dina GoDaddy Auktioner & reg; konto . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj Säljlista och sedan Sälj .
  3. Markera kryssrutan bredvid den eller de domänlistor som du vill ta bort.
  4. Välj Ta bort för att avbryta listningen.
  5. Verifiera avbeställningen genom att välja OK i bekräftelsemeddelandet.
  6. Välj OK igen för att slutföra processen.