Avbryt en domänöverföring

Du kan avbryta en väntande domänöverföring innan mottagaren accepterar den och behålla domänen i ditt nuvarande konto. Om du avbryter kontoöverföringen avbryts inte domänen och kontaktinformationen för domänen ändras inte heller.

1. Logga in på överföringssidan för GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Se till att du har valt knappen Överföringar ut och är på fliken Begäran skickad.
    välj fliken begäran skickad
  3. Markera kryssrutan bredvid domänöverföringarna du annullerar. Eller markera kryssrutan bredvid Domän och välj sedan Välj alla .
  4. Välj Avbryt överföring .
    välj knappen Avbryt överföring
  5. Bekräfta avbeställningen genom att välja Avbryt överföring igen.

Vi avbryter kontoöverföringen omedelbart men det kan ta upp till 15 minuter innan ditt konto visar ändringarna.