GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Avancerade alternativ för registreringsformulär

Så här hittar du de avancerade alternativ för registreringsformulär:

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Gå till området Registreringsformulär och klicka på Redigera under det formulär som du behöver anpassa.
  3. Avancerade alternativ för webbformulär, knappen Redigera
  4. Välj fliken Avancerat till höger om sidan.

Alternativ för avancerade registreringsformulär:

Redigera aktiveringsmeddelande
Anpassade målsidor
Sidan för anmälningsformulär
Knapptext
Prenumerera om bekräftelse
Bekräftelsepolicy
Språk

Redigera aktiveringsmeddelande

När kontakter registrerar sig via ditt dubbla GoDaddy Email Marketing ett bekräftelsemeddelande till dem. De måste klicka på bekräftelselänken i det här e-postmeddelandet för att kunna läggas till dina aktiva prenumeranter. Du kan lägga till din egen text i bekräftelsemeddelandet med knappen Redigera aktiveringsmeddelande. Du kan även ändra informationen från och ämnesraden i bekräftelsemeddelandet här.

Anpassade målsidor:

När prenumeranter skickar information till ditt formulär GoDaddy Email Marketing standardlandningssidor för att informera om att allt går smidigt :) Du kan omdirigera dina prenumeranter till egna sidor - lägg bara till din webbadress på den målsida du vill ha att anpassa. Tryck på Spara, testa och du är redo!

Läs mer om skillnaden mellan bekräftelsessida och aktiveringssida här.

Sidan för anmälningsformulär:

Så har du ett anmälningsformulär på din webbplats och vill länka till det i sidfoten av din kampanj? Lägg till webbadressen på sidan Registreringsformulär :)

OBS! Detta gäller endast om ditt anmälningsformulär INTE är ett GoDaddy Email Marketing-formulär. Läs om hur du lägger till ditt standardanmälningsformulär i din e-postfot här .

Knapptext:

Här kan du anpassa visningstexten för prenumerationsknappen på ditt formulär.

Bekräfta omprenumerationen:

Välj det här alternativet endast om ditt formulär har dubbelanmälan . Om du vill skicka ett bekräftelsemeddelande till alla anmälningar, även om de redan finns i dina aktiva prenumeranter, markerar du det här alternativet.

Bekräftelsepolicy:

Alla registreringsformulär är standard för dubbelregistrering. Dubbel registrering innebär att dina registreringar får ett bekräftelsemeddelande med en länk i det. De läggs inte till i dina aktiva prenumeranter förrän de klickar på den här länken i sitt e-postmeddelande. Det är en säkrare metod för att samla in anmälningar och kommer att hålla prenumeranterna borta från eventuella skräppostrobotar som kan upptäcka ditt anmälningsformulär.

Detta eliminerar också risken för missbruk om någon skickar någon annans e-postadress utan deras vetskap och mot sin vilja. Det är ett enkelt sätt att se till att dina nya registreringar är felfria!

Enkel anmälningsformulär aktiverar en ny prenumeration direkt efter registreringen. Inget bekräftelsemeddelande skickas med det här valet. Det är en bra idé att se till att du har en captcha om du använder det här alternativet :)

För att aktivera enkel inloggning markerar du bara rutan och sparar. Lämna kryssrutan omarkerad om du vill lämna formuläret som dubbelanmälan.

Språk:

Du kan välja språk för formuläret här. Det här skiljer sig från ditt kontos språkinställning . Detta gäller endast detta formulär och standardbekräftelsen visas för personer som anmäler sig till det här formuläret.

Relaterade ämnen:

Anpassa formulärdesign
Kan jag lägga till ett formulär i min kampanj?
Hur lägger jag till mitt formulär på min webbplats?
Kan jag lägga till mitt formulär på Facebook?