Ta bort e-post från din inkorg

När du inte längre vill lagra e-postmeddelanden i Workspace-webbmejl kan du ta bort eller rensa dem. Om du tar bort e-postmeddelanden flyttas de till din papperskorg . Om du rensar e-postmeddelanden tas de permanent bort från ditt Workspace Webmail-konto.

Stegen för att ta bort eller rensa e-postmeddelanden varierar beroende på om du använder den uppdaterade vyn eller klassiska vyn. ( Hur vet jag vilken vy jag använder? )

Uppdaterad vy

1. Logga in på ditt Workspace Email-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Välj de e-postmeddelanden som du vill ta bort eller rensa, eller klicka på Välj alla för att markera alla e-postmeddelanden i den aktuella mappen.
    Välj e-post
  3. Ta bort eller rensa valda e-postmeddelanden:
    • Om du vill ta bort de markerade e-postmeddelandena klickar du på ikonen Ta bort .
      Ta bort e-post
    • För att rensa de markerade e-postmeddelandena, klicka på Mer och välj sedan Rensa meddelanden på den nedrullningsbara menyn.
      Rensa e-postmeddelanden

Klassisk vy