Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Återställa min webbplats

Hanterade WordPress-konton erbjuder 30 dagars säkerhetskopior för filer och databaser i din WordPress-installation. Du kan välja att återställa dina filer, din databas eller båda delar.

Varning: Alla ändringar som gjorts efter det valda reservdatumet förloras. Om du exempelvis återställer din databas kommer objekt som försäljningsposter, inlägg och kommentarer skrivna efter det valda reservdatumet att raderas.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. I avsnittet Hanterade WordPress- bloggar väljer du Hantera bredvid den webbplats du vill återställa.
  3. Från menyn längst upp väljer du Säkerhetskopior .
    1. För att säkerhetskopiera ditt konto nu väljer du Säkerhetskopiera nu under Säkerhetskopiera .
    2. För att säkerhetskopiera och hämta vissa filer eller databaser väljer du ett datum under Säkerhetskopieringshistorik. Välj sedan Ladda ner säkerhetskopia och välj vilken typ av säkerhetskopia som ska återställas:

Välj: Om det här hände:
      Filer Du har nyligen lagt till, ändrat eller uppdaterat teman / insticksprogram.
      Du har nyligen laddat upp filer via sFTP.
      Du redigerade teman / insticksprogram med WordPress-redigeraren.
      Databas Du har ändrat vissa inställningar och din webbplats fungerar inte längre.
      Du måste rensa en stor mängd nyligen skräppost.
      Ditt användarnamn / lösenord har ändrats utan din vetskap.
      Filer och databas Din webbplats laddar bara en vit skärm.
      Din webbplats säkerhet har äventyrats.

4. Välj Återställ .