Återställa min webbplats

OBS! I de här anvisningarna anges hur du återställer en Hanterad WordPress-webbplats för Bas-, Deluxe-, Komplett- och Utvecklare-konton. Om du har ett Pro-konto för Hanterade WordPress-bloggar (endast tillgängligt i USA och Kanada) kan du använda de här anvisningarna istället.

Med konton för Hanterade WordPress®-bloggar får du säkerhetskopieringar av din WordPress-installations filer och databas under 30 dagar. Du kan välja att återställa dina filer, din databas eller både och.

Varning: Vi återställer din webbplats genom att använda en säkerhetskopia för det datum du väljer. Alla ändringar som har gjorts efter det säkerhetskopieringsdatumet går förlorade. Om du till exempel återställer din databas kommer alla poster, som säljregister, inlägg och kommentarer som har skrivits efter säkerhetskopieringsdatumet du väljer, att raderas.
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter vid den webbplats som du vill använda och välj Inställningar.
    Välj inställningar
  4. Klicka på Hantera i avsnittet Säkerhetskopior.
    klicka på hantera
  5. Välj den typ av säkerhetskopiering du vill återställa och välj ett datum för varje typ i listan Välj typ av återställning:
    Välj: Om det här hände:
    Filer Du nyligen lade till, ändrade eller uppdaterade teman/insticksprogram
    Du nyligen laddade upp filer via sFTP
    Du redigerade teman/insticksprogram med WordPress-redigeraren
    Databas Du ändrade några inställningar och din webbplats inte fungerar längre
    Du måste rensa en stor mängd skräppost
    Ditt användarnamn/lösenord har ändrats utan din vetskap
    Filer och databas Din webbplats laddar bara en vit skärm
    Säkerheten på din webbplats har komprometterats
    Varning: När databasen återställs raderas alla nya poster sedan den senaste säkerhetskopieringen.
  6. Klicka på Återställ.