Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Återställa min webbplats

Hanterade WordPress-konton erbjuder 30 dagars säkerhetskopior för filer och databaser i din WordPress-installation. Du kan välja att återställa dina filer, din databas eller båda.

Varning: Alla ändringar som gjorts efter det valda reservdatumet förloras. Om du exempelvis återställer din databas kommer objekt som försäljningsposter, inlägg och kommentarer skrivna efter det valda reservdatumet att raderas.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. I avsnittet Hanterade WordPress- bloggar väljer du Hantera bredvid den webbplats du vill återställa.
  3. Från menyn längst upp väljer du Säkerhetskopior .
  4. I listan Välj återställningstyp väljer du vilken typ av säkerhetskopia som ska återställas och väljer ett datum för varje typ:

Välj: Om det här hände:
    Filer Du har nyligen lagt till, ändrat eller uppdaterat teman / insticksprogram.
    Du har nyligen laddat upp filer via sFTP.
    Du redigerade teman / insticksprogram med WordPress-redigeraren.
    Databas Du har ändrat vissa inställningar och din webbplats fungerar inte längre.
    Du måste rensa en stor mängd nyligen skräppost.
    Ditt användarnamn / lösenord har ändrats utan din vetskap.
    Filer och databas Din webbplats laddar bara en vit skärm.
    Din webbplats säkerhet har äventyrats.

5. Välj Återställ .