Återställa kunder till den aktiva listan

Du kan enkelt återställa kunder som har tagits bort från din Pro Clients-lista. Kundernas information tas aldrig bort.

  1. Logga in på ditt Pro-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Gå till sidan Kunder, klicka på Aktiva kunder och välj sedan Arkiverade kunder.
    Klicka på Arkiverade kunder för att visa listan
  3. Klicka på en kundprofil i listan Arkiverade kunder.
  4. Klicka på Upphäv arkivering.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.