Återställa filer efter säkerhetskopiering

När säkerhetskopieringen är klar kan du välja mellan att göra en automatisk återställning från kontrollpanelen eller att ladda ner säkerhetskopierade filer för att göra en egen återställning.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Säkerhetskopior.
  3. Klicka på URL för den webbplats som du vill återställa via en säkerhetskopia.
  4. Rulla ned till önskat datum och klicka på Återställ.
  5. Klicka på Återställ filer automatiskt.
  6. Markera kryssrutan ”Jag samtycker till att filerna skrivs över” och klicka på Återställ.
  7. Om det behövs går du igenom samma process för att automatiskt återställa din databas.
  8. Du får ett e-postmeddelande när återställningen av din webbplats är klar.