Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Återställ permalänkar i WordPress

Om dina WordPress-permalänkar är trasiga eller om dina sidor visar ett fel i sidan (404) kan du använda stegen nedan för att återställa permalänkar i WordPress.

  1. Du bör alltid säkerhetskopiera din webbplats innan du utför någon felsökning.
  2. Logga in på WordPress.
  3. Gå till Inställningar > Permalänkar.
  4. Ändra permalänkstrukturen till Plain .
  5. Klicka på Spara ändringar.
  6. Webbadressen till webbplatsens sidor ska visa de inställningar för permalänk du har valt.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.