Återställ min webbplats med Säkerhetskopiering av webbplats

OBS! Säkerhetskopiering av webbplats har inte sålts som en ny produkt sedan januari 2018. För vår nya säkerhetskopieringslösning, seVad är Säkerhetskopiering av webbplats?

Du kan återställa hela din webbplats eller enskilda filer och mappar från en säkerhetskopia av webbplatsen.

Använda dessa säkerhetskopior:

• Skrivar över befintliga filer med kopian av filen från säkerhetskopian
  • Påverkar inte filer som inte har versioner i säkerhetskopian. Till exempel tas filer som skapas efter säkerhetskopieringen inte bort eller ändras.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera bredvid det Linux-värdtjänstkonto som du vill använda under Värdtjänster .
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På cPanels hemsida, i området Filer , klickar du på Säkerhetskopiering av webbplats .
  5. Klicka på Återställ filer .
  6. Välj de mappar och filer som du vill återställa.
  7. Klicka på Återställ filer igen.
  8. Klicka på Återställ.