Hanterade WordPress-bloggar Hjälp

Återställ min webbplats

Vi säkerhetskopierar dina Pro Hanterade WordPress-bloggar varje dag. Om du har minst en säkerhetskopia så kan du återställa webbplatsen.

Obs! Pro-konton är endast tillgängliga i USA och Kanada. Om du vill återställa en Hanterad WordPress-blogg för ett Bas-, Deluxe-, Komplett- eller Developer-konto, se instruktionerna här istället.

Varning: Återställning av en webbplats från en säkerhetskopia innebär att alla ändringar som du har gjort efter att säkerhetskopian skapades kommer att gå förlorade.
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter vid den webbplats som du vill återställa och välj Inställningar.
  4. Klicka på Hantera i avsnittet Säkerhetskopior.
    klicka på hantera
  5. Klicka på ikonen med tre punkter vid den säkerhetskopia som du vill använda i listan över säkerhetskopior och välj sedan Återställ. Du kan behöva klicka på triangeln för att utöka listan över säkerhetskopior för att hitta den som du vill ha.
    säkerhetskopior för hanterade wordpress-bloggar
  6. Välj Återställ alla i listan Välj återställningstyp ... och klicka sedan på Nästa.
  7. Sista chansen att ångra dig! Om du är säker på att du vill återställa webbplatsen klickar du på Starta återställning. Klicka på Avbryt om du inte är säker.
  8. Medan sidan återställs kan du klicka på Tillbaka till alla webbplatser för att gå tillbaka till listan över WordPress-webbplatser.