Återställ ditt lösenord för GoDaddy

Om du har glömt ditt lösenord för ditt GoDaddy-konto kan du återställa det.

1. Gå till vår sida för återställning av lösenord.
  2. Ange ditt användarnamn eller kundnummer.
  3. Slutför säkerhetsutmaningen och välj sedan Skicka. Inom några minuter får du ett e-postmeddelande med en länk för att återställa ditt lösenord.

Vi skickar ett e-postmeddelande för att återställa lösenordet till den e-postadress som vi har registrerad för ditt konto. Om du inte får e-postmeddelandet har vi kanske inte din aktuella e-postadress registrerad. I så fall måste du begära åtkomst till ditt konto.