Återställ ditt lösenord

Om du har glömt lösenordet till servern kan du återställa det.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar.
  3. Klicka på Hantera vid den server du vill använda.
  4. Klicka på Åtkomst.
  5. Ange och bekräfta lösenordet du vill använda och klicka sedan på Spara.

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.