Återställ användarens e-postlösenord

Lär dig hur du som arbetsadministratör för Workspace kan återställa användarlösenord i Workspace Control Center (inklusive ditt eget).

Notera: Den här artikeln är specifik för e-postlösenord för Workspace.
Hjälp för Office 365 lösenord
Hjälp för e-postlösenord för cPanel
Hjälp till lösenordet för ditt GoDaddy-konto
Om du inte är Workspace-kontoadministratör, skicka dessa instruktioner till kontoägaren så att de kan återställa ditt lösenord åt dig.

1. Logga in på ditt e-postkonto för Workspace. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på bygga ut ikonen i raden med e-postadressen du vill ändra.
    Klicka på ikonen för att expandera
  3. Klicka på Redigera för att öppna Ändra kontoinställningar alternativ.
    Klicka på redigeringsalternativet
  4. Ange det nya lösenordet i Ändra lösenord och i Bekräfta lösenord fält.
    Ange och bekräfta nytt lösenord
  5. Klick Spara . Du kan behöva stänga Ändra kontoinställningar sida. Du bör se bekräftelsemeddelanden eftersom lösenordsuppdateringen gäller andra kontoområden, t.ex. kalender.

Notera: Det kan ta upp till 30 minuter för ditt nya lösenord för detta ändamål. Efter att 30 minuter har gått, låt din användare försöka logga in på deras e-post på nytt.