Apple Mail (Mac): Konfigurera e-post

Du kan gå till ditt e-postkonto i Office 365 från GoDaddy på det sätt som är mest bekvämt för dig. Så här konfigurerar du din e-post med Apple Mail-appen på din Mac-dator.

1. Starta Mejl.
  2. Gå till menyn Mail (E-post) och markera Preferences (Preferenser).
  3. Klicka på + (Skapa ett konto).
  4. Välj Exchange.
  5. Fyll i följande och klicka på Fortsätt:
    Fält Vad ska man göra...
    Namn Ange ditt namn.
    E-postadress Ange din fullständiga e-postadress för kontot.
    Lösenord Skriv in lösenordet för kontot.
  6. Om du ser varningen "Internetkonton kunde inte logga in på Exchange-servern ..." fyller du i följande och klickar på Fortsätt:
    Fält Vad ska man göra...
    Beskrivning Ange ett beskrivning för kontot.
    Användarnamn Ange din fullständiga e-postadress.
    Lösenord Skriv in lösenordet för kontot.
    Serveradress Skriv in outlook.office365.com
  7. Klicka på Fortsätt.
  8. Välj programmen du vill länka till din e-postadress i Office 365 och klicka sedan på Klart.