API-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

API-återförsäljare Information om moms och formulär

API-återförsäljare måste ta ut lämplig moms från sina kunder för köp. För att bekräfta denna policy måste alla befintliga API-återförsäljarkunder skicka in en signerad kopia av formuläret nedan till oss senast 31 januari 2015. Nya API-återförsäljare måste skicka in formuläret som ska användas inom 30 dagar efter det att kontona har konfigurerats.

Skicka momsinformation

1. Ladda ner formuläret Uniformförsäljning och använd certifikat här .
  2. Fyll i formuläret.
  3. Skicka det ifyllda formuläret via e-post till salestax @ godaddy.com.

OBS! Istället för detta formulär accepterar vi även statligt utfärdade återförsäljarcertifikat.

Varning: Om du inte skickar det här formuläret förbehåller vi oss rätten att bedöma avgifter motsvarande ditt API-återförsäljares kontos momsskuld.