Använder e-post med domäner som finns någon annanstans

Om du vill använda vår e-post när ditt domännamn hanteras av ett annat företag måste du peka dina MX-poster till oss. MX-poster finns i din DNS-zonfil och direkta e-postmeddelanden som skickas till ditt domännamn till din e-postleverantör. Om dina MX-poster inte pekar till din e-postleverantör kan du inte ta emot e-post.

Först måste du hitta dina MX-poster i ditt Workspace-konto .