Använda Outlook Setup Tool

Microsoft® Outlook® Setup Tool konfigurerar ditt e-postkonto med Outlook. För att verktyget ska fungera måste din e-post upprätthållas av oss, du måste ha Outlook installerat på din dator, och du måste öppna Outlook minst en gång.

Outlook Setup Tool är ett bra alternativ om du inte är bekant med hur servrar kommunicerar med varandra. Det utformades för att leverera den begärda informationen till de servrar som behöver den. Dock finns det vissa situationer när man kan behöva mata in information manuellt.

Den här artikeln innefattar grundläggande installering av Microsoft Outlook Setup Tool och information som du kan behöva för att lösa vanliga problem under processen. Avancerade användare kan hitta hjälp relaterat till deras installationsscenarion genom att söka i vårt Hjälpcenter.

Använda Outlook Setup Tool

1. Ladda ner Outlook Setup Tool, installera det och kör det sedan.

OBS: Outlook Setup Tool är en körbar fil som du måste spara på din dator innan du kör den.

2. Om tillämpbart, välj den e-postklient som du vill ställa in.
  3. Skriv in Ditt namn. Det här kommer visas i Från-fältet på dina e-postmeddelanden.
  4. Ange din E-pstadress som du vill använda med det här kontot.
  5. Ange ditt Lösenord.
  6. Om du vill komma å din e-post i Workspace Webmail, kontrollera att Lämna en kopia på meddelanden på servern är valt.
  7. Klicka på Ställ in konto.
  8. Klicka på OK.

Vissa internetleverantörer kanske inte accepterar Outlook Setup Tools grundinställningar; du kan behöva att ändra dem manuellt. För mer information, se

Servrar för .asia och .uk -domäner kräver ytterligare, unika steg för installering. För mer information, se

.

Om du har fortsatta problem kan du behöva manuellt ändra inställningarna för dina namnservrar och portnummer. För mer information om namnservrar, se

. Du ska använda följande portinformation:
  • Utan SSL
    • Inkommande port
      IMAP - 143
      POP - 110
    • Utgående (SMTP) port
      En av följande: 25, 80, 3535
  • Med SSL
    • Inkommande Port
      IMAP - 993
      POP - 995
    • Utgående (SMTP) port
      465

Outlook Setup Tool har stöd för följande operativsystem och e-postklienter:

• Microsoft Windows® XP
  • Windows Vista® 32 bit
  • Windows Vista® 64 bit
  • Windows® 7
  • Outlook® Express 6
  • Windows® Mail
  • Outlook® 2003
  • Outlook® 2007
  • Outlook® 2010