Använda Mobile Mail på din mobil

Mobile Mail är ett förenklat webbmejlgränssnitt som du kan använda i telefonens webbläsare.

Logga in på mobilemail.secureserver.net eller mobilemail.your-domain.tld för att komma åt Mobile Mail. Om din domän exempelvis är coolexample.com kan du logga in på Mobile Mail på mobilemail.coolexample.com .

Mobile Mail har många av samma funktioner som vanlig webbmejl:

• Om du vill skriva e-postmeddelanden trycker du på .
  • Om du vill ta bort e-postmeddelanden markerar du e-postmeddelandena och trycker sedan på .
  • För att svara på eller vidarebefordra e-postmeddelanden, öppna meddelandena och tryck på . Tryck på Svara , Svara alla eller Vidarebefordra i verktygsfältet Svara . Ett skrivfönster visas. Fyll i meddelandet och tryck på Skicka .
  • Visa e-postmappar genom att trycka på .
  • För att flytta e-postmeddelanden till olika mappar, markera e-postmeddelandena, tryck på väljer du den nya mappen och trycker sedan på OK .
  • Om du vill hämta bilagor öppnar du meddelandet med bilagan, trycker på Detaljer och trycker på titeln på varje bilaga som du vill hämta.
  • För att hantera skräppostinställningar trycker du på Mer , på Inställningar och sedan på Skräppostfiltrering .
  • Om du vill visa Workspace-kalendern som är kopplad till ditt webbaserade e-postkonto, bläddrar du till toppen av skärmen och trycker sedan på Kalender .

OBS! Det finns en Basic Mobile- skärm och en Rich Mobile- skärm. Om Mobile Mail verkar långsamt trycker du på länken längst ner på sidan för att byta vy.