Använda din Workspace Login

Vi skapade Workspace Login för att det skulle bli enkelt för dig att använda alla våra Workspace-program.

Med din Workspace Login kan du komma åt Workspace-webbmejl, Online Storage, Calendar, Fax Thru Email och Easy Database for Websites med ett enda användarnamn och lösenord. Mer information finns i Kontrollera Workspace Email.

Är Workspace Login rätt för dig?

Om du delar några av dina Workspace-program med andra användare är det kanske inte så lämpligt att använda Workspace Login. När en användare loggar in i ett av dina Workspace-program kan de även komma åt alla dina andra Workspace-program.