GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Använd stockbilder i dina kampanjer

Om du inte har några foton att ladda upp i bildgalleriet kan du välja en i den inbyggda samlingen av royaltyfria stockfoton. Med tusentals bilder att välja mellan bör du kunna hitta en bild som passar dina behov.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på fliken Kampanjer på sidan Översikt.
    Klicka på Kampanjer
  3. sidan Kampanjer klickar du på Skapa för att starta en ny kampanj.
    Klicka på Skriv
  4. OBS! Om du har en befintlig kampanj klickar du på Redigera nedan för den kampanj som du vill uppdatera.

5. I sidofältet klickar du på Globe-knappen för att öppna Stock Images- galleriet.
    Klicka på glob
  6. Ange ett nyckelord i sökrutan för att se bilderna.
    Ange nyckelord
  7. Markera och dra en bild från sökresultaten till en av platshållarikonernaklicka på globeknappen i mallen.
    Dra foto
  8. OBS! Alla bilder du väljer läggs till i ditt personliga galleri. Klicka på bildknappen för att visa alla foton du har valt.
    Klicka på bildknappen

9. Om du är redo att skicka din marknadsföringskampanj klickar du på Fortsätt för att fortsätta.
    Klicka på Fortsätt
  10. OBS! Om du planerar att arbeta med din kampanj senare klickar du på Spara .