Använd PayPal här och Stripe

OBS! Den här artikeln är avsedd för den fristående Get Betalt-produkten som nu är en nivå av GoDaddy Onlinebokföring. Som sådan kan vissa av dessa anvisningar inte gälla ditt konto för onlinebokföring.

Onlinebokföring - Få betalt hjälper dig att acceptera betalningar, oavsett om du ser dina kunder personligen eller om du fakturerar dina kunder med fakturor med PayPal här och Stripe. Kontrollera skillnaderna mellan de två betalningsalternativen.

PayPal här

PayPal Här är en mobilkortläsare som låter dig dra dina kunders kreditkort. Dina betalningar distribueras direkt till ett PayPal-konto som du hanterar.

Så här ställer du in PayPal här med onlinebokföring - Få betalt
Om du redan har ett PayPal-konto kan du länka till kontot när du konfigurerar Onlinebokföring - Få betalt.

Om du inte redan har ett PayPal Here-konto får du ett PayPal Here-kort swip gratis när du skapar ett Online bokföring - Få betalt-konto. (PayPal-aktivering är valfritt.)

Stripe

Stripe är en onlinebetalningslösning för att ta emot kreditkort. Onlinebokföring - Få betalt använder Stripe-kreditkortshantering för att acceptera kreditkortsbetalningar online för fakturor.

Så här konfigurerar du Stripe med onlinebokföring - Få betalt
För att aktivera Stripe-kreditkortsbetalningar måste du fylla i ett kort anmälningsformulär under installationsprocessen för onlinebokföring - få betalt.

För mer information om Stripe, se