GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Använd en mall för att skapa en e-postkampanj

Använd en fördesignad mall för att skapa och skicka din nästa GoDaddy Email Marketing-kampanj.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Skapa på sidan Kampanjer!
    Klicka på Skriv
  3. För muspekaren över exemplen under varje malltyp.
    Håll markören över exemplen nedan för varje mall

Detta ger dig en uppfattning om hur varje fördesignad mall ser ut med text och bilder. Det finns två exempel för varje typ av malldesign.

4. Klicka på den mall du vill använda.
    Klicka på den mall du vill använda

Mallen öppnas i Composer , och du kan börja lägga till text och bilder .