GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Använd e-postmarknadsföring Campaign Tweaks-tillägget

Med tillägget Campaign Tweaks kan du få mer flexibilitet i utformningen av din e-postmarknadsföringskampanj, vilket ger dig en mer professionell upplevelse. Du kan till exempel lägga till en länk för att avsluta prenumerationen, lägga till mer innehåll i sidfoten, ändra platsen för saker som ”visa på webben” med mera.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på Tillägg längst upp på sidan Kampanjer och klicka sedan på Lägg till fler .
    Klicka på Lägg till mer
  3. I rutan Sök tillägg anger du Campaign Tweaks .
  4. I sökresultaten väljer du Kampanjjusteringar och klickar på .
    Aktivera Kampanjjusteringar
  5. Klicka på kugghjuletKlicka på Prenumeranter .
  6. Börja justera din kampanj.
    Konfigurera kampanjjusteringar
  7. Klicka på Spara ändringar .

OBS! Du kan gå tillbaka till tillägget Campaign Tweaks när som helst genom att välja Tweaks- alternativet under Add-ons- menyn.