GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Använd e-postmarknadsföring Campaign Tweaks-tillägget

Den här artikeln handlar om en äldre produkt som inte längre är tillgänglig för nya kunder.

Med tillägget Campaign Tweaks kan du få mer flexibilitet i utformningen av din e-postmarknadsföringskampanj, vilket ger dig en mer professionell upplevelse. Du kan till exempel lägga till en länk för att avsluta prenumerationen, lägga till mer innehåll i sidfoten, ändra platsen för saker som ”visa på webben” med mera.