Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Använd återställningskonsolen för min Gen 4 VPS

Använd återställningskonsolen för att återfå åtkomst till din Generation 4 VPS om du har blivit utesluten av en ny brandväggs- eller iptables-regel. Du måste känna till ditt användarnamn och lösenord för din server för att kunna ansluta till din server via SSH eller Remote Desktop (RDC) .

Obligatoriskt: Om port 2224 är blockerad kan du inte komma åt återställningskonsolen. Så här avblockerar du porten .