Webbplatsverktyg Hjälp

Ansluta till Square för första gången

Om du importerar ditt Square-kontos produkter till Website Builders Onlinebutik kan du enkelt hantera produkterna för båda. Så här kopplar du ett Square-konto till din Onlinebutik för första gången. När du har kopplat ditt Square-konto kan du importera ytterligare Square-produkter vid behov.

OBS! Den här funktionen är inte tillgänglig för mobila enheter.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. När din butik visas klickar du på Hantera butik.
  3. Klicka på fliken Butik längst upp och sedan på Lägg till produkt.
    Klicka på Lägg till produkt
  4. Längst upp i fönstret Lägg till produkt klickar du på Anslut i avsnittet Har du ett Square-konto?.
    Klicka på Anslut
  5. Logga in på ditt Square-konto eller skapa ett. (Du behöver inte göra det här igen nästa gång du importerar.)
    skapa ett konto eller logga in
  6. Klicka på Importera för att starta processen. Hur lång tid det tar beror på hur många Square-produkter du har.
    klicka på Importera
  7. När det är klart ser du meddelandet Import utförd.
    import utförd
  8. Klicka på Visa eller Klar för att se de importerade Square-produkterna i din produktlista, som visas i kolumnen Sales Channels (Försäljningskanaler). (Om produkterna innehåller en kategori visas informationen i kolumnen Kategori.)
    Square-import har lagts till

OBS! Du får även ett e-postmeddelande när importen är klar.