Anslut mitt GoDaddy-konto till Vimeo

Du kan lägga upp videor på din Websites + Marketing-webbplats med tre uppladdningar innan du behöver ansluta ditt GoDaddy- och ditt Vimeo-konto.

När du ansluter till dina konton kan du ladda upp ytterligare videor, redigera dina videor och konfigurera inställningarna för din videospelare. Läs mer om partnerskapet mellan GoDaddy och Vimeo .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna webbplatsredigeraren.
  4. Ladda upp en video till din webbplats, t.ex. ladda upp en video till din rubrik .
    • Välj rubrik och sedan Omslagsmedia. I de flesta teman kan du lägga till en video i rubriken. Ändra ditt tema vid behov.
    • Välj Video.
    • Välj Ändra video.
    • Dra och släpp din video till uppladdningsområdet eller välj Lägg till en video för att komma åt datorn.
  5. Om du har överskridit dina tre första videor väljer du Anslut till Vimeo . Du uppmanas också att ansluta om du väljer en video och sedan väljer Redigera på Vimeo .
    • Om du är en ny användare anger du ditt namn, e-postadress och lösenord. Välj sedan Gå med i e-post . Du kan även skapa ett konto med ditt Google-konto.
    • Om du redan har ett Vimeo-konto, ange din e-postadress och ditt lösenord eller anslut med Google eller Facebook.
  6. Välj Tillåt för att ge GoDaddy behörighet att integrera med ditt Vimeo-konto.

Mer information

• Du behöver bara ansluta till Vimeo med ditt GoDaddy-konto en gång för alla dina webbplatser. Lär dig mer om partnerskapet mellan GoDaddy och Vimeo .
  • När du har anslutit dina GoDaddy- och Vimeo-konton kan du ladda upp upp till 10 videor per vecka, upp till 500 MB per vecka, upp till totalt 5 GB. Om du behöver ladda upp fler videor per vecka eller totalt fler videor eller vill ha avancerad anpassning kan du uppgradera ditt konto mot en extra kostnad. Se Vimeos planer och priser för ytterligare data och avancerade funktioner.