Anslut mina webbmejl- och onlinelagringskonton

Du kan ansluta dina Workspace-webbmejl- och Online Storage-konton. Detta gör att du kan växla mellan programmen med rubrikflikarna märkta E-post och filer i webbmejl.

1. Klicka på Visa filer i ditt Workspace-konto för att se dina onlinelagringskonton.
  2. Klicka på användarnamnet på det konto du vill använda.
  3. I fältet Associerad e-postadress väljer du den Workspace-e-postadress du vill ansluta till det här onlinelagringskontot.
  4. Klicka på Spara.