GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Anslut listor till ditt anmälningsformulär

Du kan ansluta specifika listor till dina anmälningsformulär så att dina nya prenumeranter placeras precis där du vill ha dem. Detta kan också hjälpa till att kategorisera och organisera dina prenumeranter efter var de har registrerat sig.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på menyn Lägg till en lista medan du redigerar ditt anmälningsformulär.
  3. Välj den prenumerantlista dit dina nya prenumeranter ska gå.
    webbformulär
  4. Du kan lägga till mer än en lista om du vill. Klicka bara på Lägg till en lista igen och välj en annan lista.

Dina liständringar sparas automatiskt när du gör dem.

Om du inte ansluter någon lista kommer alla nya prenumeranter som registrerar sig via det här formuläret att läggas till i listan Alla. Om du ansluter mer än en lista visas listorna som alternativ för kryssrutan i det slutliga formuläret.