e-postmarknadsföring Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Anslut länkar till mina prenumerantlistor

Med tilläggsverktyget Länk till lista kan du synkronisera ditt nyhetsbrev med e-post till dina prenumerantlistor. Det innebär att när någon klickar på en länk i ditt e-postmeddelande kan du tilldela dem automatiskt till en specifik lista. Potentialen för att fördjupa ditt engagemang är enorm, så att du kan rikta dig till dina mest engagerade läsare, synka ytterligare med ett automatiskt svar och mycket mer!

Så här aktiverar du Länk till listtillägg

1. Klicka på Tillägg längst upp på skärmen. Välj sedan Lägg till mer .
  2. Rulla till funktionen Länka till lista och aktivera den.
  3. Mad Mimi E-post Nyhetsbrev Länk till lista Tillägg

4. Du får ett meddelande om att allt är klart! och det är allt!

Så här använder du Länk till listtillägg

Markera den text du vill använda som länk i E-postkompositör och klicka på länkverktyget . Nu ser du ett extra alternativ! Under fältet för länkens URL kan du nu tilldela den länken till en specifik e-postlista.

Se till att du har lagt till en plats där länken ska gå (länkens webbadress) och markera kryssrutan.

OBS! Du måste inkludera en destination för den här länken, annars fungerar den inte som den ska.

Välj den lista du vill att dina klickare ska läggas till i, och det är allt!

Mad Mimi E-postmarknadsföring Länk till lista Tillägg

Relaterade ämnen:

Hur lägger jag till standardlänkar i min kampanj?