Anslut domäner till min webbplats

Webbplatsverktyg för designare kan koppla din webbplats till andra domäner. Genom domänbindning kan du ansluta din webbplats till upp till 10 domäner - plus den inkluderade testadressen. För en jämn besökarupplevelse ska du redigera mallarna för skrivbord och mobil innan du binder domäner.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. ( Behöver du hjälp med att öppna din produkt? )
  2. Under Hantera webbplats väljer du Konfigurera domän för webbplats .
    Konfigurera domän för webbplats
  3. Lägg till dina domännamn:
    • Om du vill lägga till en domän som du redan har med GoDaddy klickar du på Välj en domän du äger ... och väljer ditt domännamn.
      Välj en domän du redan äger
    • Om din domän inte är med GoDaddy klickar du på Lägg till en extern domän ... Ange ditt domännamn, klicka på Bind domän , följ anvisningarna och klicka sedan på Klar .
      Bind domän
    • Klicka på Skaffa en ny domän för att köpa en ny domän. Du kan söka efter en domän och slutföra köp.
      Skaffa en ny domän

OBS! Du kan endast binda domäner till standardhemsidan och inte till andra sidor.

4. När du har lagt till din domän väljer du Konfigurera min domän .
  5. Under Webbplatsen är för närvarande bunden till kan du kontrollera att domänen är bunden till din webbplats.
    Kontrollera de anslutna domänerna
  6. När du är klar klickar du på Klar .

Mer information

• Kontrollera din webbplats med den inkluderade testadressen, som kan väljas under Gratis GoDaddy-URL .