Anpassa mitt tillägg för avancerad e-postsäkerhet

När du har in på Avancerad e- tillägget Avancerad e-postsäkerhet kan du anpassa dina inställningar så att de uppfyller dina önskemål.

Använd Säkerhetsinställningar för att ändra hur du vill filtrera e-post och förhindra skadligt innehåll.

Säkerhetsinställningar Vad du kan göra ...
Filterpolicyer Skapa regler för hur din e-post krypteras.
Avsändarlistor Redigera säkra och blockerade avsändare.
Skräppostinställningar Redigera skräppostinställningar.
URL-försvar Skanna e-postlänkar för virus och nätfiskeförsök.
Attachment Defense Lista enskilda e-postadresser vars bilagor inte behöver skannas för skadligt innehåll.

Använd Administration för att hantera dina kontoinställningar och användare.

Administration Vad du kan göra ...
Sammandrag Hantera e-postmeddelanden med karantän-sammanfattning, vad de innehåller, när och hur ofta de skickas.
Varningar Få aviseringar om e-post inte kan levereras.
Varumärke Anpassa ditt varumärke och din logotyp.
SMTP-upptäckt Övervaka e-post som skickas med ditt domännamn.