Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Anpassa min återförsäljarbutiks navigeringsmeny

Effektivisera dina kunders upplevelse med en anpassad skyltfönsternavigeringsmeny . Sortera dina produkttjänster, redigera produktkategorinamn för att inkludera branschspecifika nyckelord, justera sidans webbadresser och lägg till unika sidor för att visa upp ditt företag och dina tjänster.

OBS! Anpassade produktnamn och webbadresser för sidor översätts inte. De visas på alla marknader på samma språk som du använder för att anpassa menyn.

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Välj Inställningar och sedan Navigering .
    anpassa skyltfönsternavigering
  3. Gör något av följande:
  4. Visa eller dölj produktkategorier

Väljögonikon ikonen till vänster om produktkategorin för att dölja hela kategorin i skyltfönstrets navigeringsmeny. Kunderna ser inga produkter relaterade till en dold kategori i navigeringsmenyn. Välj ikonen igen om du vill återställa kategorin till din meny.

Visa eller dölj specifika produkter

Välj Redigera bredvid kategorin med de produkter du vill justera. Väljögonikon ikonen bredvid produkten för att dölja produkten i skyltfönstrets navigeringsmeny. Välj ikonen igen om du vill återställa produkten till din meny.

Anpassa menyer för produkt och kategori

Hjälp kunderna att hitta de produkter de behöver och tillhandahåll en enhetlig navigeringsupplevelse över hela butiken med anpassade menyer. Om du vill redigera en produktkategori väljer du Redigera och ändrar något av följande:

• Redigera kategorinamnet att vara en kort (ett eller två ord) sammanfattning av produkterna i underkategori nedan. Kategorinamn visas i din primära navigeringsmeny.
    • Ändra produktnamn för att tilltala dina kunder. I skyltens navigeringsmeny visas produktnamn i den nedrullningsbara menyn under kategorin.
    • Redigera webbadressen som visas i adressfältet när du besöker produktsidan.
    • Väljögonikon ikonen för att visa eller dölja en produkt eller sida i navigeringsmenyn.
    • Välj Lägg till ny länk för att lägga till en ny produkt. Det här är användbart om du även säljer produkter eller tjänster från ett annat företag.
    • Användpilikon pilar för att ändra ordning i vilka kategorier och produkter visas i menyn.

Lägg till anpassade kategorier

Välj Lägg till ny kategori för att skapa en toppnivåkategori och underkategorier. Kategorier med unika produkter eller tjänster gör att ditt skyltfönster skiljer sig från konkurrenterna.
    lägg till ny kategori

Lägg till länkar

Välj Lägg till ny länk för att lägga till en anpassad sida i skyltfönstret, t.ex. en Om oss-sida för att visa upp ditt företag.
    lägg till ny länk

5. Om du behöver ångra ändringarna väljer duåtergå till standardvärden ikonen för att återställa standardinställningarna för navigeringsmenyn.
  6. Välj Publicera för att bekräfta ändringarna. Dina ändringar visas inom några minuter.