GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Anpassa designen för anmälningsformulär

Om du är värd din registreringsformulär på din webbplats med hjälp av vanlig bädda alternativet gärna anpassa HTML-koden tillhandahålls. Håll bara formfunktionerna intakta för att se till att de fungerar som de ska!

Men om du tänker behålla formuläret GoDaddy Email Marketing, eller med hjälp av det stilinlagda alternativet för inbäddning eller alternativet för inbäddning på sidofliken - använd temalternativen för att anpassa stilen efter eget val!

Så här redigerar du ditt formulärtema:

1. Klicka på redigera under det formulär du vill anpassa:
  2. för alternativ för webbformulär, klicka på redigera
  3. Välj fliken Tema:
  4. Alternativ för webbformulärstema
  5. Klicka på färgblocken eller ange en hex-kod för att ändra logotypens bakgrund och bakgrundsfärger. Dina val visas automatiskt i ditt formulär till vänster.
  6. Färgval

Viktigt! När du använder alternativet Stiliserad inbäddning visas formulärrubriken endast om du har lagt till en logotypbild. Titlar och bakgrundsfärger ingår inte i den inbäddade versionen av formuläret. De visas bara på GoDaddy Email Marketing värdbaserad version av formuläret när du kommer åt formuläret direkt med den permanenta webbadressen.

7. Du kan också importera en logotyp eller bakgrundsbild. Klicka på bläddra för att välja filen från din dator. Hitta tips och förslag på resurser för skärmtagning och skapande av egna bilder längst ner på sidan här.
  8. Bildöverföring
  9. Se till att klicka på Spara ändringar .
  10. Klicka på knappen Dela längst upp och kopiera och klistra in webbadressen på en annan flik i din webbläsare. På det här sättet kan du förhandsgranska formuläret, precis som personer som registrerar sig kommer att se det.

Läs här för fler instruktioner om hur du anpassar fälten i ditt formulär.

Följ de här stegen om du vill lägga till anpassade målsidor för ditt formulär.

Relaterade ämnen:

Kan jag lägga till ett anmälningsformulär i min kampanj?
Tips om listhantering
Kan jag lägga till mitt anmälningsformulär på Facebook?
Hur delar jag mitt anmälningsformulär?