Verifiera domänägarskap i ett annat GoDaddy-konto

Om du vill konfigurera din Microsoft 365-e-postadress med en domän i ett annat GoDaddy-konto måste du ändra dina DNS-inställningar två gånger. En gång med en TXT-verifieringspost för att bekräfta ditt domänägarskap och en andra gång med resten av dina Microsoft 365 DNS-uppgifter för att ange din e-postdestination.

TXT-postvärdet som du behöver skapa finns i ditt Microsoft 365-konto. Om du behöver logga in igen väljer du Hjälp mig att åtgärda detta .

1. Logga in på ditt andra GoDaddy-kontos domänkontrollcenter .
  2. Välj ditt domännamn.
  3. I avsnittet Ytterligare inställningar väljer du Hantera DNS .
  4. Under Lägg till poster väljer du LÄGG TILL .
  5. Välj TXT i den nedrullningsbara menyn.
  6. Ange informationen vi visar i ditt Microsoft 365-konto.
  7. Välj Spara.

Relaterat steg

• Be GoDaddy kontrollera din TXT-post genom att logga in på ditt Microsoft 365-konto och välja Jag har ställt in min TXT-post. Kolla, tack! När ditt ägarskap har verifierats ser du resten av installationsinstruktionerna för Microsoft 365. Använd dessa för att ställa in din Microsoft 365-e-postadress för din domän .