Verifiera domänägarskap i ett annat GoDaddy-konto

Om du vill konfigurera din Microsoft 365-e-postadress med en domän i ett annat GoDaddy-konto måste du ändra dina DNS-inställningar två gånger. En gång med en TXT-verifieringspost för att bekräfta ditt domänägarskap och en andra gång med resten av dina Microsoft 365 DNS-uppgifter för att ange din e-postdestination.

Du hittar ditt TXT-postvärde i din e- E-post & Office-kontrollpanel (använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy). Om du behöver logga in igen väljer du Hjälp mig att åtgärda detta .

1. Logga in på ditt andra GoDaddy-kontos domänportfölj .
  2. Välj ditt domännamn.
  3. Rulla ner till avsnittet Ytterligare inställningar och välj sedan Hantera DNS .
  4. Under DNS-poster väljer du Lägg till .
  5. Välj TXT som Typ .
  6. Ange uppgifterna i din e-post & Office-kontrollpanel.
  7. Välj Lägg till post .

Bekräfta din TXT-post genom att logga in på ditt konto och sedan välja Jag har ställt in min TXT-post. Kolla, tack! . När domänägarskapet har verifierats ser du resten av installationsinstruktionerna för Microsoft 365. Följ stegen och ställ in din e-postadress för Microsoft 365 för din domän .