Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ändra standardnamnservrar för mina återförsäljarkunder

När dina kunder registrerar eller överför ett domännamn väljer de namnservrarna för sina domännamn. Du kan använda våra standardnamnservrar, men du kan också ange dina egna som standardinställningar. Dina värdprodukter och toppdomäner måste ha stöd för anpassade namnservrar för att använda den här funktionen. Du kan även ändra namnservrar för din egen domän .

1. Logga in på din Kontrollcentral för återförsäljare (använd ditt GoDaddy användarnamn och lösenord).
  2. Gå till Inställningar och sedan Domäner .
    välj domäner
  3. Nedanför Standardnamnservrar väljer du Använd anpassade parkerade namnservrar .
    välj använd anpassade namnservrar
  4. Ange de specifika anpassade namnservrarna du vill använda.
    ange namnservrar

OBS! Om du använder dina egna namnservrar för dina kunders domännamn ansvarar du för eventuella ändringar av zonfiler.

5. Välj Spara.

Standardinställningarna uppdateras så att dina anpassade namnservrar används.