Android: Konfigurera e-post

När du har konfigurerat ditt Office 365-konto ska du konfigurera det på din Android-enhet med hjälp av den inbyggda e-postapp.

Du kan även komma åt din Office 365 E-post via Microsoft Outlook-appen. Mer information finns i Outlook-app på Android: Konfigurera e-post.

Det finns många olika versioner av Android. Vi dokumenterar grundversionen som släpptes av Google, så fälten på din enhet kan skilja sig lite grann.

1. Tryck på Inställningar.
  2. Tryck på Lägg till konto.
  3. Tryck till på Exchange ActiveSync.
  4. Ange din e-postadress och ditt lösenord. Tryck till på Nästa.
  5. I Exchange Server. Skriv outlook.office365.com.
  6. Markera Använd säker anslutning (SSL). Tryck till på Nästa.
  7. Markera de kontoinställningar du vill använda och tryck på Nästa.
  8. När du blir ombedd att göra säkerhetsuppdateringen, tryck till på OK.
  9. Tryck till på Aktivera.

Gå tillbaka till startskärmen och öppna E-post-appen för att läsa dina e-postmeddelanden.

Dubbelkolla att du kan skicka meddelanden genom att skriva ett e-postmeddelande och skicka det till dig själv.