Ändringar i Workspace Unlimited e-postplaner

Vi har gjort några stora ändringar i vår Workspace-e-post baserat på kundfeedback. Du får mycket snabbare, mer tillförlitlig e-post och mycket mindre skräppost gör det genom våra mer avancerade filter.

Workspace Obegränsad prissättning för e-postplaner är följande:

• De första 5 brevlådorna kostar 11,99 USD per månad.
  • Ytterligare brevlådor kostar USD 1,99 USD per månad.

De här ändringarna av infrastruktur och priser påverkar inte dina nuvarande inställningar för enhet eller e-postklient. Vi tar hand om allt i bakgrunden. Och du kommer att fortsätta att dra nytta av obegränsat e-postlagring.

Vi strävar efter att tillhandahålla professionell e-post med det bästa priset med oöverträffad support och konkurrenskraftiga priser. Om du har några frågor om dessa ändringar eller vill ha hjälp med att granska din aktuella konfiguration kontaktar du kundsupport .

Mer information

• Ändringarna gäller planer som köpts före februari 2014 och som behöver förnyas. Om du har förnyat din e-postplan sedan 2014 gäller den här informationen inte för dig. Kontakta kundsupport om e-postabonnemang och priser.