Ändra webbplatsens navigeringsfält

När du bygger upp webbplatsen kan du behöva ändra ordningen på sidorna i webbplatsens navigeringsfält. Om du skulle ändra dig kan du alltid ändra tillbaka.

Ge sidorna korta namn som tydligt beskriver innehållet så att navigeringsfältet blir enkelt att läsa.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera.
    Klicka på Redigera
  3. Klicka på Sida-menyn i övre vänstra hörnet och sedan på kugghjulet.
    Klicka på kugghjulet på sidmenyn
  4. I panelen Hantera sidor klickar och drar du på prickarna till vänster om den sida du vill flytta på.
    Klicka på prickarna till vänster om sidan du vill flytta på
  5. Släpp markören eller lyft fingret när sidan kommer till önskad plats.
    Släpp när sidan kommer till önskad plats
  6. Menyn Sidor (och webbplatsens navigeringsfält) uppdateras och visar ändringen.
    Ny sidordning visas på menyn
  7. Ändringar sparas automatiskt, så när du är klar klickar du på Förhandsgranska.
  8. Om du är nöjd med resultatet klickar du på Publicera webbplats(mobil) eller Publicera (stationär dator/surfplatta).