Ändra utrymmet för ditt onlinelagringskonto

Ditt onlinelagringskonto har olika mängder lagringsutrymme, beroende på vilken plan du har köpt. Om du behöver ytterligare lagringsutrymme kan du köpa det i inkrementella paket.

För att uppgradera lagringsutrymme

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Onlinelagring .
  3. Klicka på Alternativ bredvid det Onlinelagring-konto som du vill uppgradera.
  4. Gå till fliken Anpassa , välj ett nytt paket eller ytterligare lagringsutrymme och klicka sedan på Till kassan .
  5. Gå vidare till kassan.

Om du inte längre behöver extra lagringsutrymme kan du ta bort det från ditt konto.

Till Nedgradera lagringsutrymme

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Onlinelagring .
  3. Klicka på Alternativ bredvid det onlinelagringskonto som du vill nedgradera.
  4. Gå till fliken Anpassa , välj ett nytt paket eller ytterligare lagringsutrymme och klicka sedan på Till kassan .
  5. Gå vidare till kassan.
  6. OBS! Om avbeställning av ytterligare lagringsutrymme minskar kapaciteten på din onlinelagring under den mängd lagringsutrymme som för närvarande används, låses ditt konto. Kommande uppladdningar är inte tillgängliga tills ytterligare lagringsutrymme har köpts eller filer rensats för att frigöra lagringsutrymme.