GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra textstil

Textstilen för din kampanj innehåller teckensnitt, textstorlek och textfärg. Du kan ändra dessa inställningar för varje texttyp (avsnittstitel, rubrik, underrubrik, brödtext, länktext, knapptext och sidfotstext) i stilredigeraren. Dina ändringar visas i din skapare när du gör dem, så att du kan förhandsgranska din stil i sitt sammanhang.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. I ditt GoDaddy Email Marketing konto, klicka kampanjer.
  3. Klicka på Skriv för att skapa en ny kampanj eller Redigera under en befintlig kampanj.
  4. Klicka på fliken Stilar till höger. Den stil du använder just nu är markerad med grått.
  5. Klicka på pennanPlus-knapp -knappen.

OBS! De ändringar du gör för den här stilen kommer att tillämpas på alla befintliga kampanjer som använder den här stilen. Du har också möjlighet att skapa en ny, anpassad stil .

6. Klicka på fliken Text i popup-fönstret som visas. Typen av text visas i nuvarande teckensnitt, storlek och färg. Klicka på den du vill redigera.
  7. Du kan sedan ändra teckensnitt, färg, storlek och justering för de flesta texttyper:
    Alternativ Hur man ändrar
    Teckensnitt Klicka på namnet på teckensnittet som visas för att se en lista över tillgängliga teckensnitt. Välj den du vill använda.
    Färg Klicka på färgrutan för att välja en färg från en palett eller skriv / klistra in önskad hexkod i textfältet.
    Storlek Klicka på den lilla A- knappen för att minska teckenstorleken. Klicka på den stora A- knappen för att öka teckensnittets storlek. Den aktuella teckensnittstorleken i pixlar visas till höger.
    Justering Klicka på det justeringsalternativ du vill ha för den typen av text. Dina alternativ är vänster, mitt, höger och motiverade.

OBS! För länktext kan du bara ändra färg. Resten av inställningarna ärvs från den vanliga brödtexttypen.

OBS! För knapptext ändras inte justeringen här. Justering av knapptexten styrs av knappmodulen i kompositören.

OBS! För sidfotstext kan du bara ändra teckensnitt, färg och storlek. Justering kontrolleras av tillägget Campaign Tweaks .

8. När du är klar med dina inställningar för valfri texttyp klickar du på längst upp till vänster i redigeraren för att gå tillbaka.
  9. När du är klar med ändringarna klickar du på Uppdatera för att spara din stil.