Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra teckensnitt i WordPress

Du kan använda standardredigeraren för WordPress för att ändra det typsnitt som används på din webbplats.

1. Öppna WordPress Editor .
  2. Klicka på Teckensnitt till vänster.
  3. Klicka på det teckensnitt som du vill ändra och välj sedan ett nytt teckensnitt.
  4. Klicka på Spara och publicera när du är klar.