GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra storlek på en bild

När du har lagt till en bild i en platshållare i en modul kan du ändra storleken på den efter dina behov.

1. Om du inte redan har gjort det loggar du in på ditt GoDaddy Email Marketing-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. På sidan Kampanjer, längst ned i en kampanj, klicka på Redigera.
    Klicka på Redigera
  3. Håll muspekaren längst ned på bilden (i ett av bildens nedre hörn) och klicka sedan på och dra in eller ut för att ändra storlek på bilden.
    Klicka och dra hörnet
  4. Klicka på Spara.

Tips för att ändra storlek på dina bilder

• För modulerna för blandad text och bild lindas texten automatiskt runt bilden.
  • Pixel-mått visas i det nedre hörnet av bilden i modulen. När du ändrar storleken på en bild ändras pixeldimensionerna dynamiskt.
    Pixelmått i nedre hörnet
  • Bannerbilder är alltid fulla av ditt e-postmeddelande, vilket är 590 pixlar. Du kan inte ändra storleken på dem. Alla andra bilder kan ha en bredd på mellan 79 och 554 pixlar. Det finns inga höjdbegränsningar.