Ändra status för en gruppmedlem

Du kan ändra behörigheter för en Calendar-gruppmedlem eller ta bort en medlem från gruppen helt och hållet.

Du måste ha administratörsbehörighet för att kunna ändra status för en gruppmedlem i Calendar.

1. Logga in på ditt Workspace Email-konto. ( Behöver du hjälp med att logga in? )
  2. Klicka på fliken Kalender.
    Klicka på fliken Kalender
  3. Klicka på den vita pilen till höger om kalendernamnet för den grupp du vill ändra i den vänstra panelen under Kalendrar.
  4. Klicka på Redigera medlemmar .
    Klicka och dra i handtaget
  5. I dialogrutan Medlemmar gör du något av följande:
    • Om du vill ändra en medlems behörigheter klickar du på Ja eller Nej i kolumnen Admin bredvid deras namn för att växla mellan de två alternativen.
    • Om du vill ta bort en medlem markerar du rutan bredvid deras namn och klickar sedan på OK .
  6. Klicka på Spara och avsluta .