Ändra SSL-läge på din brandvägg för webbapplikationer (WAF)

Om du har ett SSL-certifikat inställt på din webbplats och aktiverar WAF (Web Application Firewall) behöver du ibland justera ditt SSL-läge för att din webbplats ska fungera korrekt.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Under Webbplatssäkerhet och säkerhetskopior väljer du Hantera bredvid det webbplatssäkerhetskonto du vill hantera.
  3. Gå till navigeringsmenyn och välj Brandvägg .
    Brandvägg
  4. På SSL- kortet på din webbplats väljer du SSL fråninställningarna menyn.
    kugghjulsikonen och sedan SSL
  5. Rulla ner till SSL-läge . Välj det SSL-läge som är lämpligt för din webbplats och välj sedan Spara .
    • Fullständig HTTPS - detta är vår föredragna metod för att skydda din webbplats, men det kräver att du installerar ett SSL-certifikat på din värdserver. Detta säkrar din trafik från dina kunder till vår brandvägg till din webbplats.
    • Delvis HTTPS - om din webbplats inte har ett SSL-system installerat, ska vi ange en proxy åt dig. Detta hjälper till att förhindra Man in the Middle (MitM) -attacker genom att säkra den del av din trafik som sker mellan dina kunder och vår brandvägg.

Mer information

• När du har ändrat SSL-läget kan du rensa WAF-cache för att se till att din webbplats fungerar som den ska.