Ändra sidnamn och inställningar på min webbplats

När du bygger din webbplats eller omorganiserar den kan du behöva ändra namnen på vissa sidor för att bättre identifiera innehållet för dina besökare. Du kanske också vill ändra synlighetsinställningarna i navigeringen eller att vara en privat sida .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera webbplats för att öppna webbplatsverktyget.
  4. Håll muspekaren över den sida du vill ändra i Webbplatsnavigering och väljkugghjulsikonen för sidinställningar Menyn Inställningar . I mobilappen väljer du Sidor och sedanvertikal trepunkts kebab-meny menyn.
  5. Välj Sidinställningar .

OBS! Om du ändrar inställningarna för en rullgardinsmeny står det Menyinställningar . Här lägger du till sidor i en tom meny.

Skärmdump av menyn för sidinställningar
  6. Uppdatera din sidtitel . Håll navigeringsfältet enkelt med korta, tydliga sidnamn.
  7. Välj lämpliga växlar. Din nya sida kan läggas till i både sidhuvudet och sidfoten om du vill (eller varken "dölja" din sida). Om din sida inte visas under navigering kan du ändå länka till den från andra sidor eller skicka direktlänken till andra.
    • Visa i navigering gör att den visas längst upp, i rubriknavigering.
    • I sidfoten visas en länk till sidan längst ner på varje sida.
    • Privata sidor är som vanliga sidor förutom att de bara är synliga för medlemmar. Alla sidor utom din startsida kan vara en privat sida. Läs mer om att hantera privata sidor.
  8. När du är klar väljer du Klar . Om du inte har gjort några ändringar och vill avsluta väljer du Webbplats .
  9. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .